„Aici m-am născut, aici am umblat la școală, aici am trăit, și tot timpul aici am fost. Dacă aici m-am născut, aici îmi place.

Am lucrat la cooperație ca gestionară, dup-aia la câmp și acum acasă, mai facem un pic de gospodărie. Atât. În timpul liber mă uit la televizor, mă duc la găini și stau acasă. Îmi place să urmăresc știrile, vremea, câte un film.

Acuma, în 7 decembrie, am împlinit 50 de ani de căsătorie. Am fost la biserică, dup-aia am făcut un chef la care au fost vreo 47 de persoane. Înțelegerea ne-a ținut împreună 50 de ani. Și el a lăsat, și eu am lăsat, și au trecut anii. Nu bea, nu fumează, e cumsecade. Când vin copiii acasă și nepoții, atunci suntem bucuroși, și îi așteptăm. Pentru noi, viața e destul de bună, avem un pic de pensie și e plăcut.

În Cojocna sunt Băi, este biserică, este primărie, sunt prăvălii destule. Tineri nu prea sunt aici. Nu sunt locuri de muncă, nu este o fabrică sau o croitorie sau o pantofărie unde să aibă loc de muncă. Aș vrea să fie mai curat. Șanțurile nu sunt curățate, dar asta depinde și de oameni. Dacă fiecare ar face în fața porții lui, la stradă, ar fi mai frumos.”

Reporteri: Lucian Mocean, Tatar Iozsef Levente