Prioritati Cojocna

Întrucât punem pe primul loc nevoile și opiniile oamenilor din Cojocna, în ianuarie 2015, am realizat un chestionar adresat cetățenilor care curprinde întrebări legate de problemele importante cu care se confruntă comunitatea. Ne-am întrebat familia, prietenii, vecinii și alte cunoștințe despre cât de mulțumiți sau nemulțumiți sunt ei în legătură cu viața în Cojocna, serviciile publice și activitatea administrației publice locale.

Din răspunsurile primite am aflat că cei mai mulți își doresc deschiderea căilor de comunicare dintre cetățeni și autorități, le-ar plăcea să fie informați despre apecte ce țin de administrarea comunei printr-o platformă online a Primăriei sau un buletin informativ tipărit și vor să participe la întâniri sau dezbateri publice organizate în localitate.

Însă, cetățenii din Cojocna sunt cel mai mult interesați de îmbunătățirea condițiilor socio-economice și a serviciilor publice din comună, iar printre prioritățile identificate sunt infrastructura rutieră și pietonală, servicii de canalizare și salubrizare, crearea de noi locuri de muncă și amenajarea spațiilor verzi.