Mahala Rai Banda a încins petrecerea la Ziua Multiculturală Cojocna, primul eveniment cultural organizat de Brigada Civică Cojocna alături de ActiveWatch, Romano ButiQ și Consiliul Local Cojocna. Peste 1000 de spectatori au experimentat multiculturalitatea la numai 20 de kilometri de Cluj, într-o vale cu lacuri sărate cu o istorie bogată.

Ritmuri rome, maghiare și românești, au răsunat în toată Cojocna, de la ora 2 după-amiaza până aproape de miezul nopții. Spre deliciul publicului, bucătari cojocneni au pregătit ceaune de gulyas. Primului quest organizat la Cojocna a animat copiii curioși să afle care sunt comorile Cojocnei – vechea moară de făină, fântâna cu apă sărată, hotelul ruină și nu numai. Artizanii cojocneni au împărtășit din secretele artei lor.

La ora prânzului, au urcat pe scenă trupele copiilor și tinerilor din comunitate – Unik Dans, Copiii Mociului, trupa de teatru Prietenia, Doruleț de Cara și Kalaris. Odată cu venirea serii, Rapsozii Clujului, Napoka Band, Alex de la Cluj și Romano Kelipo au adus publicul și mai aproape de scenă.

Mahala Rai Banda, extraordinara trupă românească invitată să cânte pe toate marile scene ale lumii, a adus la Cojocna un mix uimitor de stiluri muzicale, cu care a încântat publicuri de pe toate continentele lumii. Întorși chiar ieri de la festivalul Khamoro de la Praga, membrii trupei Mahala Rai Banda au cântat mai bine de două ore pe scena Zilei Multiculturale Cojocna.

Ziua Multiculturală Cojocna s-a încheiat cu un mimunat foc ce artificii de mare înălțime.

 

Eveniment organizat de Brigada civică Cojocna, ActiveWatch, Romano ButiQ, Consiliul Local Cojocna.

Partener: Pensiunea Redabel din Cojocna

_MG_9027 _MG_9028 _MG_9043 _MG_8831 _MG_8842 _MG_8915 _MG_8896