Descoperă Cojocna, locul unde multiculturalitatea este un mod de viață! La numai 20 de kilometri de Cluj, într-o vale cu lacuri sărate, Cojocna găzduiește pe 1 iunie, cea MAI MIȘTO zi a diversității – Ziua Multiculturală Cojocna.

Deschidem porțile Băilor Cojocna la ora 10 dimineața și nu le închidem până după 12 noaptea.

Cât e soarele pe cer, plaja ne stă la dispoziție, artizani locali ne așteaptă cu ateliere interactive, gustăm din ceaunele de gulyas și facem echipe pentru quest-ul cu premii “Descoperă Cojocna”.

După-amiază, ne facem încălzirea cu momente artistice locale, cu dans, muzică și costume tradiționale. Ansamblurile de cântece și dansuri „Doruleț de Cara”, „Romano Kelipo” și „Kalaris” ne-au pregătit un program divers, cu care ne vor purta prin culturile specifice zonei.

Când se lasă seara, încingem petrecerea cu Mahala Rai Banda, trupa care a trecut de la nunți în România direct pe scena Operei din Paris. Aduce cu ea un mix uimitor de stiluri muzicale, cu care a încântat publicuri de pe toate continentele, pe scene pe care a cântat alături de nume precum Lenny Kravitz, Scorpions și Mariah Carey.


Accesul la eveniment este gratuit, însă intrarea la băile cu apă sărată se face pentru doritori, separat, la prețul obișnuit de 15 lei/persoană pentru adulți și 10 lei/persoană pentru copii.

Eveniment organizat de ActiveWatch, RomanoButiq, Consiliul Local Cojocna și Brigada Civică Cojocna.

Parteneri: Asociația pentru Promovarea filmului românesc, Regizăm viitorul, Pensiunea Redabel